Slotconcert Harmonie Orkest: SAVE THE DATE!

Klik op onderstaande bericht om naar de concert pagina te gaan:

Afscheidsconcert harmonie orkest (harmonie-st-willibrordus.nl)

Ben je oud-lid van het harmonie orkest? Lees dan zeker even onderstaande brief!

Beste oud lid van het Harmonie orkest,

Jij bent spelend lid geweest van Harmonie St Willibrordus. ONZE Harmonie. En jij hebt om eigen redenen op enig moment besloten om een andere weg te volgen, zonder de harmonie. Echter willen we je vragen nog ÉÉN maal in actie te komen. De vraag aan jou is om je instrument onder het stof vandaan te halen of deze weer in gebruik te nemen via de vereniging. Om zo, met elkaar een wervelend afsluitend concert te gaan geven.
Vanuit vele kanten is gedacht en gekeken naar oplossingen om het harmonie orkest voortgang te geven en zo mogelijk te laten groeien in het aantal leden. Echter, zijn de nu nog spelende leden, in oktober 2022 tot het besluit gekomen dat het onvermijdelijk is dat het harmonie orkest gaat stoppen. Een ingrijpend besluit dat ons niet onberoerd laat. De slagwerkgroep ziet gelukkig mogelijkheden om voort te blijven bestaan.
Het eindigen van het muziekorkest willen we waardig en op een spectaculaire wijze, met een KNAL, samen gaan vormgeven. Hiervoor willen we je vragen om tijdelijk weer onderdeel te worden van ons orkest. Dit voor de periode van 9 januari tot 16 april. Dit met als doel om een afsluitend knalconcert te geven. Dit concert gepland staat op 15 April 2023. Natuurlijk begrijpen we het als je er niet iedere maandagavond bij kunt zijn, we vragen je om minimaal 6 keer mee te repeteren.
Het idee is om SAMEN, dus met alle huidige leden én alle oud leden een onvergetelijk concert neer te zetten. Om zo met veel respect voor de vereniging en 125 jaar aan mooie herinneringen tot een eind te komen voor het muziekorkest. Hopelijk mogen wij jou daarbij voor deze periode verwelkomen.
Bij interesse, graag reactie via ons email adres, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Mocht je zelf geen instrument hebben, een leen instrument hebben wij evt. ter beschikking.

Hopelijk treffen we elkaar spoedig voor een onvergetelijke ervaring!!

Met een muzikale toekomst groet,

Harmonie en slagwerkgroep St. Willibrordus.
correspondentie kan via mail: harmoniediessen@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Facebook
Instagram