Diessen 1650- het eerste concert sinds tijden!

Wat waren we er met zijn allen weer aan toe om een mooi concert te kunnen geven! Ook wij hebben wegens Corona langere tijd onze hobby niet uit kunnen oefenen; wel hebben we individueel de nodige thuisstudie gedaan om het niveau vast te kunnen houden! Via de diverse social media hebben we contact met elkaar kunnen houden zodat we toch verbonden bleven. En dat waste horen tijdens het mooie optreden in de feesttent op de Gildeweide. In een relatief kort tijd hebben we weer een aantal mooi
muziekstukken in kunnen studeren; dit alles met in achtneming van de algemene coronamaatregelen. De feesttent was goed gevuld zodat we onder de bezielende leiding van onze dirigenten Anneke en Kees een mooi concert hebben kunnen geven aan een breed publiek; zowel jong als oud genoten van de vrolijke klanken! De reacties van het publiek waren erg positief; ook zij hadden het gezellig samen zijn erg gemist. Het blijkt maar weer dat muziek een verbindende factor is binnen de gemeenschap.
Wij hebben het optreden mede mogelijk kunnen maken door een aantal gastmuzikanten; dank daarvoor. Ongetwijfeld zijn er nog een groot aantal muzikale talenten welke graag samen met ons muziek willen komen maken; aarzel niet en laat van je horen! Wij repeteren op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Hercules te Diessen; loop gerust even binnen voor een nadere kennismaking. Ook als u een bestuursfunctie ambieert binnen onze vereniging bent u uiteraard van harte welkom!

Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Facebook
Instagram